SnappCar Blog

Crowdfunder Steven vertelt over zijn dagje met de BMW i3

Crowdfunder Steven kreeg een dagje de BMW i3 mee. Wij interviewden hem over zijn ervaringen in deze elektrische auto!

Vertel eens over je dag?
Het was een relaxte dag. Ik heb rondgereden in Utrecht, spullen voor mijn motor gekocht en toen ben ik naar familie gegaan. Zij hebben ook het nodige rondgereden in de auto want iedereen is hartstikke nieuwsgierig naar een elektrische auto, wat het is en wat het doet.

En wat vind je ervan?
Heel stil en rustgevend. Ik werd wel wat nerveus van de actieradius maar hij rijdt heerlijk. Zelf heb ik een vrij sportieve auto dus ik merk wel dat ik hier wat minder hard mee door de bochten kan. Ik heb zelf ook over een elektrische auto nagedacht maar ik ga denk ik voor de volgende generatie. Als ik op autovakantie ga of naar Berlijn wil dan is dat nog een beetje lastig met deze radius.

Wat zijn jouw ervaringen met SnappCar?
Ik verhuur zelf mijn Smart Roadster via SnappCar. Het is een auto die ik voor erbij heb gekocht om wat lol te hebben voor mezelf maar hij staat dus ook vaak stil. Door hem op SnappCar te verhuren maak ik mensen in mijn buurt blij en verdien ik er ook nog wat aan. Ik vind het leuke van SnappCar dat iedereen het fantastisch vindt om in mijn auto te rijden. En ik heb nu bijvoorbeeld veel bruiloften in de planning staan!

Waarom heb je gekozen om te investeren in SnappCar?
Ik vind SnappCar een sympathiek bedrijf met sympathieke doelstellingen. Ik denk dat jullie er wel gaan komen.

Wat vind je van deeleconomie in de brede zin?
Fantastisch! Laat dingen zoals Uber maar komen. Ik denk dat de regelgeving nog wat aangepast moet worden. Ik denk dat delen heel verstandig is maar het nadeel is dat er minder geconsumeerd wordt en dat er dus minder economische groei is. Ik hoop dus wel dat mensen het geld dat ze overhouden besteden aan andere leuke dingen en niet gaan oppotten.

Doe je mee aan andere deeleconomie-initiatieven?
In Maleisië gebruik ik Uber weleens, in Nederland kan dat nog niet zo goed. En ik heb de app van Airbnb geïnstalleerd maar nog niet echt gebruikt. En verder natuurlijk Marktplaats.

Wat vind je van crowdfunding?
Ik vind het heel leuk maar voor mij is het nog een beetje experimenteren met wat nu precies het terugverdienmodel is. Wat ik vrij belangrijk vind is dat er heldere doelen zijn; dus wat er precies gaat gebeuren met het geld. Soms zie je dat het rendement een beetje verwaterd als het bedrag groeit. Wat ik duidelijk vind aan SnappCar is dat het heel duidelijk is wat er precies met het geld gaat gebeuren!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: