SnappCar Blog

Ralph zijn auto werd een trouwauto

Dit leuke verhaal werd ingestuurd door Ralph en Marianne die hun Peugeot verhuurden aan Oussama voor zijn huwelijk. 

“Na het eten wordt hij een beetje onrustig. “Ik ga die auto toch even uitstofzuigen, dat is echt nodig.” Mijn partner trekt een oud T-shirt aan, haalt de stofzuiger uit de kelder en rolt het verlengsnoer uit. Een tijdje later komt hij weer binnen en zegt: “Ik rijd hem ook even door de wasstraat, het is ten slotte voor een bruiloft.”

De volgende morgen staat de auto te blinken op de oprit als Oussama aanbelt. Een vriend heeft hem gebracht vanuit Vlaardingen en hij ziet er gelukkig uit. Vanavond gaat hij trouwen in Roosendaal en hij wil goed voor de dag komen. Onze auto is ‘een mooie auto voor een mooie prijs’ en daarvoor wil hij wel een stukje omrijden. Als Oussama bij ons binnenkomt om de papieren te tekenen, doet hij bij de voordeur zijn schoenen uit. Deze jongen zal wel goed op de auto passen!

Als Oussama bij ons binnenkomt om de papieren te tekenen, doet hij bij de voordeur zijn schoenen uit. Deze jongen zal wel goed op de auto passen!

Op zondagmorgen zitten we aan een verlaat ontbijt. Het is elf uur en we kijken elkaar aan. We denken aan de reacties van mensen als we vertellen over onze sympathie met de deeleconomie. ‘Je gaat toch niet je auto uitlenen, misschien zie je hem nooit meer terug.’ Meedoen aan de deeleconomie is, behalve leuk en verrassend, ook een oefening in vertrouwen. Een oefening om je eigen vooroordelen te onderzoeken en ze achter je te laten.

Rond half twaalf gaat de telefoon. Oussama meldt dat hij nog even moet tanken en dan bij ons zal arriveren. Wat later gaat de bel. Onze auto staat alweer op de oprit, een andere auto staat ervoor met daarin de bruid. Het pasgetrouwde stel heeft een prachtige bruiloft gehad. Ze hadden de auto  helemaal versierd en alles is prima verlopen. We feliciteren het bruidspaar en maken een foto van de autodelers. Oussama zegt dat hij de auto graag nog eens wil gebruiken voor een volgend feestje. Als we ’s avonds de achterklep opendoen om wat spullen op te bergen, liggen daar nog enkele lange slingers van wit en roze tule.”

Heb je ook een mooi verhaal? Wij horen het graag. Stuur een e-mail naar ons Support team.

Of wil je de auto van Ralph ook een keer huren? Klik dan hier.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: