SnappCar Blog

SnappStory: Ans en haar Renault Kangoo

Ans heeft haar Renault Kangoo al twee jaar op SnappCar staan. Wij zochten haar op om te praten over haar ervaringen.

Waarom heb je jouw auto op SnappCar staan?

Ik vind SnappCar een heel sympathiek idee. Iemand kan van mijn Renault Kangoo genieten als ik ´m niet gebruik. Bovendien is het goed voor de auto dat hij gereden wordt.

Hoe ben je bij SnappCar terecht gekomen?

Volgens mij via een artikel uit de krant. Het is alweer een jaar of twee geleden, dus ik weet het niet eens meer precies.

De auto is gewild in de weekenden.

Wat was de meest leuke/bijzondere ervaring met een huurder?

In het begin heb ik de Kangoo een aantal keer verhuurd aan dezelfde vrouw. We werden zowat vrienden en appten regelmatig of de auto beschikbaar was. Zij vond vooral de automaat erg handig. Ze kwam de auto een keer terugbrengen en schoof toen aan voor een wijntje. Ik zat toch in de tuin met een vriendin. Nu heeft deze specifieke huurder zelf een auto.

Laatst was hij een keer op Texel.

Wordt hij veel verhuurd?

Regelmatig. Ongeveer vier keer per maand op dit moment. De auto is vooral gewild in de weekenden. Ik houd mij agenda goed bij dus de beschikbaarheid is up-to-date. De auto wordt dan vooral gebruikt voor kleine verhuizingen.

Waar is je auto allemaal al geweest via SnappCar?

De Kangoo wordt vooral in Nederland gereden. Laatst was hij een keer op Texel. Ook is de auto weleens naar Duitsland en België geweest.

Praktisch, comfortabel en robuust

Zie je ‘jouw’ huurders nog vaak in de buurt?

Nee, niet in de buurt maar de meeste huurders komen wel uit Amsterdam en er zijn regelmatig huurders die een tweede of een derde keer komen huren. Zij komen specifiek voor de automaat en omdat ze de auto handig en prettig vinden.

Omschrijf de essentie van jouw auto in drie woorden.

Ik heb eigenlijk niet zo veel met auto’s. Ik vind het vooral een vervoersmiddel. Vroeger hadden we een bus (toen mijn man aannemer was). Als ik echt drie dingen moet noemen zijn dat: de laadruimte (het is een ideale vervoerder), je zit wat hoger en die automaat is heerlijk! Gewoon een heel praktische auto dus, maar ook comfortabel en robuust.

Wil je nog iets anders kwijt over je auto?

Het is handig als mensen huren vanuit hetzelfde vergunningsgebied. Dan heb je meer tijd als huurder voor het in- en uitladen van je spullen. Ideaal toch?

Klik hier om de Renault Kangoo van Ans te huren.

1 reactie

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: