SnappCar Blog

Eduard en zijn Mercedes 260E

Zijn Mercedes 260E Station ging al met een galeriehouder naar Duitsland en was figurant in een film. Wij gingen langs bij Eduard uit Amsterdam om te praten over zijn ervaringen met SnappCar.

Waarom heb je jouw auto op SnappCar staan?
Toen ik SnappCar ontdekte had ik een paar triggers. De eerste trigger was: “Goh, wat een leuk concept!”. Ik was gelijk geïnteresseerd. Het tweede wat ik dacht was: “Mooi! Ik kan wat geld verdienen met mijn Mercedes”. Na een paar keer verhuren merk ik dat het ongelooflijke enthousiasme van mensen die met mijn auto rijden mij het meeste triggert. Ook mijn dochter vindt het interessant en leert er zelfs van; ze leert een beetje ondernemerszin en dat je dingen kunt delen.

Wat was jouw meest bijzondere ervaring met een huurder?
Het aanstekelijke enthousiasme van een galeriehouder uit de Jordaan. “Dit is de beste auto van de wereld!” zei hij. Ik vond het prachtig om iemand zo blij te maken. Het was een waar plezier voor hem om naar Duitsland te rijden. Je bent gelijk ook een klein beetje vrienden als je zo’n passie deelt.

Waar is je auto allemaal al geweest via SnappCar?
Mijn auto is gebruikt in een filmshoot. En, zoals eerder al gezegd, is hij ook op en neer naar Düsseldorf (Duitsland) geweest om een schilderij weg te brengen.

Zie je ‘jouw’ huurders nog vaak in de buurt?
Op dit moment niet.

Omschrijf de pure essentie van je auto in drie begrippen.

  1. De onbelemmerde beenruimte (zelfs ik – 1.96m – moet mijn stoel naar voren schuiven);
  2. Groot maar niet protserig;
  3. Hij zweeft over de verkeersheuvels.

Nog een vierde punt?
Naar Italië op een neer rijdt hij het prettigst!

Huur nu de Mercedes van Eduard via SnappCar.

1 reactie

Laat je horen :)

  • ….en zo is het, op en neer naar Italië of Frankrijk, want het zijn ware probleemloze, kilometervreters

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: