SnappCar Blog

2015: een cruciaal jaar voor SnappCar.

Dit jaar moet de grootste slag gemaakt worden op weg naar 250.000 Europese SnappCars in 2018. Dat betekent dat we serieus kijken naar de expansiemogelijkheden, ons team verder uitbreiden en nog meer investeren in ons platform. Alleen met deze aanpak kunnen we een gezonde onderneming neerzetten. Een onderneming die zelfstandig (en zonder subsidies) bereikt dat mensen straks op een andere manier met hun auto omgaan. Of over 10 jaar zelfs helemaal geen eigen auto meer bezitten.

Ook voor de deeleconomie wordt het een cruciaal jaar. Er is in 2014 veel gediscussieerd. Dat geeft aan dat we iets losmaken met elkaar. Niet alleen de fans maar ook cynici staan op. Dat hoort bij de vooruitgang. In 2015 moeten we laten zien waar de deeleconomie echt over gaat. Wat ons betreft is dat het écht delen van waardevolle goederen tussen particulieren die daar de sociale, duurzame en/of economische voordelen van inzien. Initiatieven als Uber, hoe mooi hun product ook is, horen daar niet bij.

Steeds meer organisaties ontdekken de deeleconomie en de voordelen daarvan. Voor hun klanten, medewerkers of andere stakeholders. Wij gaan met hen in gesprek over hoe zij autodelen kunnen stimuleren. Echter, de SnappCar community maakt uiteindelijk het verschil. Het zijn onze deelnemers die zélf de keuze maken om te delen. Wij faciliteren. Nu al ruim 75.000 autodelers en straks miljoenen Europeanen.

En daar doen we het voor. Ook in 2015!

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: