SnappCar Blog

Het aftellen is begonnen: de laatste kans om mede-eigenaar te worden!

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: de laatste kans om mede-eigenaar van SnappCar te worden komt razendsnel dichterbij. 10 april is de allerlaatste mogelijkheid om deel te nemen aan onze crowdfundactie, en dat is al over 5 dagen.

De campagne staat sinds 10 februari online, en is tot nog toe een groot succesverhaal dankzij een enorm enthousiaste crowd. Het oorspronkelijke doelbedrag van 100.000 euro haalden we al binnen 10 dagen, en ondertussen zijn we nog maar zo’n 60.000 euro verwijderd van het ultieme doel: een half miljoen euro aan investeringen vanuit de community. We haalden met de campagne een hoop media, en braken we ook nog eens het Nederlandse record van Oneplanetcrowd!

Genoeg over cijfertjes. Misschien zijn we er nog wel blijer mee dat mensen hun schouders onder dit project willen zetten, en vol enthousiasme mee willen doen. Het vergt een boel vertrouwen om te investeren, en we zijn alle investeerders super dankbaar dat ze ons dit vertrouwen gunnen.

Wil je meer weten over onze plannen, de investeringsopties of het campagneverloop? Check snel de crowdfundpagina!

1 reactie

Laat je horen :)

  • TIP!!! Ze hebben bij mij de vloer gelegd
    en ik kreeg de leg kosten terug van marktopolo.nl omdat ik de legger via hun heb gevonden.
    een of andere actie.
    Heb 600 euro bespaard. Dus als je een klusje heb kijk dan op http://www.marktopolo.nl

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: