SnappCar Blog

Crowdfundupdate: we zijn halverwege, en bij 314.000 euro!

30 Dagen geleden begonnen we bij SnappCar met crowdfunding, omdat het ons cool leek de community bij de financiering te betrekken. Met nog 30 dagen te gaan kijken we even terug naar het de eerste helft van de campagne, en het vervolg!

Ons originele doel was 100.000 euro aan investeringen. We vonden het erg lastig in te schatten wat we konden verwachten: we wisten dat jullie enthousiast waren en vertrouwen hadden, maar niet of jullie bereid waren om te investeren in onze uitrol. Toen we binnen 10 dagen ons originele doel hadden gehaald, wisten we niet alleen dat crowdfunding een goed idee was: we waren vooral waanzinnig blij met het vertrouwen dat iedereen ons gaf, samen met de investeringen.

De sfeer op kantoor was knallend, en werd er alleen maar beter op toen we anderhalve week later het volgende doel van 250.000 euro aantikten. Met volle energie zijn we ondertussen hard op weg naar het ultieme doel van een half miljoen euro, waarmee we een heleboel kunnen doen om SnappCar uit te rollen in Europa. Weten wat er met het geld gaat gebeuren, of zelf investeren? Check de Crowdfundpagina!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: