SnappCar Blog

SnappCar: the missing link in de transitie naar elektrisch rijden?

We waren al redelijk te spreken over elektrisch rijden, maar toen we laatst een Tesla model S te leen hadden waren we definitief overtuigd. Daarom gaan we de komende tijd hard aan de bak om elektrisch te promoten, want SnappCar zou wel eens de missing link kunnen zijn in de transitie naar elektrisch.

Stel je voor: je koopt een elektrische auto. Je gebruikt deze voor alle dagelijkse ritten. Als je verder moet, leen je de auto van één van je buurtgenoten. Je buurtgenoten mogen dan jouw elektrische auto  lenen, en zo is iedereen blij. Dit mes snijdt aan heel veel kanten: mensen hoeven niet bang meer te zijn in te boeten op  vrijheid bij het kopen van een elektrische auto, meer mensen kunnen ervaren wat elektrisch rijden is, buurtgenoten leren elkaar kennen én het aantal auto’s in de buurt gaat omlaag.

Het eerste samenwerkingsproject om elektrisch rijden te promoten is ondertussen gelanceerd. SnappCar werkt samen met Natuur & Milieu en Milieudefensie aan het realiseren van de eerste duurzame snelweg van Nederland: project A15. Het doel: in 2015 rijden over de A15 40.000 mensen in elektrische (deel)auto’s op lokaal opgewekte stroom uit zon en wind.

Meedoen? Kijk snel op de site van project A15

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: