SnappCar Blog

SnappCar & de Accenture Innovation Awards

accentureVictor moest vroeg uit de veren afgelopen vrijdag, voor een uitermate vol programma bij de Accenture Innovation Awards. Vorig jaar wonnen we de Innovation Award met deze pitch, dus dit jaar mochten we aan de andere kant van de tafel zitten, en de prijs uitreiken.

Dat het vroeg begon, was nog te zien op het moment dat Victor voor de camera van RTL 7  verscheen. De grapjes over zijn wilde kapsel gingen nog een tijdje rond op kantoor, maar dat deed gelukkig niet af aan zijn verhaal. Pascal hoefde zich minder te bekommeren over zijn haar, want hij hoefde enkel te verschijnen voor de microfoon van BNR, om te vertellen over de toekomst van autogebruik.

Uiteindelijk brak het moment van de waarheid aan: de verkiezing van de innovators van 2013. Vurige pitches, zeer verhitte discussies tussen de juryleden en een extra juryoverleg verder werd de winnaar van 2013 verkozen: Wingssprayer. Wingssprayer biedt een innovatieve manier van gewasbespuiting, die de emissie van van chemische middelen naar lucht, water en mensen reduceert met meer dan 99%. Slim! 

De rest van de dag hebben we een hoop innovators gesproken en meegedacht over oplossingen voor een duurzamere economie. Kortom, een geslaagde dag.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: