SnappCar Blog

Een internationaal maandje: Berlijn & Dublin

De afgelopen maand was er één die voor ons in het teken stond van Europa. Naast het feit dat we eindelijk de kaart van Europa hebben hangen op kantoor (het prikbord protesteerde hevig) reisde het hele team af naar Berlijn, en gingen Victor en Pascal onder andere naar de Web summit in Dublin om het te hebben over de Europese uitrol met een boel internationale partijen.

Hoewel er enorm veel wordt gecarpoold, zijn de Duitsers nog niet heel hard hun auto’s aan het delen. In een creatieve bui op kantoor bedachten we dat het tijd was voor wat ouderwets pionierswerk, en niet veel later zaten we met zijn allen in de auto naar Berlijn. Wat hebben we in Berlijn gedaan? Gesproken, gediscussieerd en geluisterd. We zijn een heleboel bijeenkomsten afgegaan, hebben de inspirerende startupscene ervaren en bovenal: we zijn het gesprek aangegaan met de Berlijnenaren. We werden met open armen ontvangen, en zijn met bakken nieuwe energie terug gekomen. Bovendien zijn de Berlijnenaren een stuk actiever geworden op de website, ook geen vervelend nieuws.

Ondertussen lopen de gesprekken voor verdere uitbreiding binnen Europa. Om een boost te geven aan dit proces, togen Victor en Pascal naar Dublin, waar de hele wereld achter het web zich verzamelde op de websummit. Een interessante mix van startups, coders, visonairs en investeerders maakte daar enkele dagen de dienst uit, en kwam samen om de toekomst te bekijken. Een hoop nieuwe inspiratie, contacten en afspraken dus. Stay tuned, we’ll keep you posted!

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: