SnappCar Blog

SnappCar doet mee aan Startuptour!

Kijkje in de keuken nemen van de voortrekkers van de Nederlandse deeleconomie? Dit is je kans! SnappCar doet samen met Peerby, Thuisafgehaald en Toogethr mee met de Sharing economy startup tour van Professional Rebel. 22 november kom je alles over ons te weten, en delen wij graag wat tips en tricks met je. Of je nou bezig bent aan je eigen startup, wilt weten hoe we ontwikkelen of gewoon geïnteresseerd bent, het wordt een inspirerende middag.

De dag wordt afgetrapt met Harmen van Sprang van Share NL en Kim van Dijk van Buy Nothing New Maand. Vervolgens wordt je op sleeptouw genomen langs de diverse startups (wij zitten bij Toogethr op kantoor voor deze gelegenheid).

Kaarten zijn hier verkrijgbaar. Als je een hele goede reden om te gaan hebt: we geven er minimaal één weg! Als je hierop kans wilt maken, mag je ons in de reacties overtuigen;)

Tot Vrijdag!

4 reacties

Laat je horen :)

  • Hi David, stuur je mailadres maar op dan geef ik mijn feedback over wat mij t meest opvalt!

  • Hey Danielle, Thanks! Het vrijkaartje hebben we helaas al vergeven (we kregen ook een boel mailtjes binnen). Er zijn al een heleboel aanmeldingen bij professional rebel, dus vrees dat we niet een extra kaartje voor je kunnen regelen dit keer. We zien je graag op één van onze volgende borrels! Als je in de tussentijd dringende feedback hebt, mag je ons altijd een mailtje sturen;)

  • Hi Snappcar, ik vind het deelconcept een fantastisch nieuwe manier dat ik van harte ondersteun. Uiteraard sta ik met mijn auto op Snappcar en dus gebruiker van jullie site. Laten we elkaar ontmoeten 22 november, ik heb nog wel wat usability feedback en ontmoet graag positieve ingestelde en vernieuwende bedrijven.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: