SnappCar Blog

SnappCar is jarig!

NaamloosHoera! SnappCar zag 3 oktober 2011 het licht, en is vandaag jarig! En wat is ons kindje snel opgegroeid: om preciezer te zijn telt de community nu ongeveer 30.000 leden, en worden er meer dan 5000 SnappCars gedeeld. Dat betekent dat zowel het aantal auto’s als het aantal gebruikers is vertienvoudigd het afgelopen jaar! Daarvoor willen we jullie bedanken, want deze snelle groei is vooral toe te schrijven aan enthousiaste leden die het verhaal van SnappCar hebben gedeeld met vrienden en familie. Thanks!

Voor ons is het ondertussen zó normaal geworden om auto’s met buurtgenoten te delen, dat het best lastig voor te stellen is dat dit 2 jaar geleden nog praktisch onmogelijk was. Dit gevoel hebben wij niet alleen, voor een heleboel Nederlanders is het ondertussen de normaalste zaak van de wereld om hun auto aan buurtgenoten mee te geven. Had jij een paar jaar geleden gedacht dat je nu een auto zou delen met buurtgenoten die je anders nooit had ontmoet?

Kortom, de ontwikkelingen gaan snel, heel snel. We laten onze gedachten wel eens gaan over waar we met z’n allen over 10 jaar staan. Als zoveel mensen nú al bereid zijn hun heilige koe met elkaar te delen, waar houdt het dan op? Wij denken dat we pas het topje van de ijsberg zien. We beginnen nu ons duurste bezit te delen, elkaar meer te vertrouwen, en daarna komt de rest. Wat denk jij over 10 jaar allemaal te delen? Denk jij ook dat je je buurtgenoten meer gaat vertrouwen, en makkelijker gaat samenwerken?

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: