3 oktober 2013

SnappCar is jarig!

NaamloosHoera! SnappCar zag 3 oktober 2011 het licht, en is vandaag jarig! En wat is ons kindje snel opgegroeid: om preciezer te zijn telt de community nu ongeveer 30.000 leden, en worden er meer dan 5000 SnappCars gedeeld. Dat betekent dat zowel het aantal auto’s als het aantal gebruikers is vertienvoudigd het afgelopen jaar! Daarvoor willen we jullie bedanken, want deze snelle groei is vooral toe te schrijven aan enthousiaste leden die het verhaal van SnappCar hebben gedeeld met vrienden en familie. Thanks!

Voor ons is het ondertussen zó normaal geworden om auto’s met buurtgenoten te delen, dat het best lastig voor te stellen is dat dit 2 jaar geleden nog praktisch onmogelijk was. Dit gevoel hebben wij niet alleen, voor een heleboel Nederlanders is het ondertussen de normaalste zaak van de wereld om hun auto aan buurtgenoten mee te geven. Had jij een paar jaar geleden gedacht dat je nu een auto zou delen met buurtgenoten die je anders nooit had ontmoet?

Kortom, de ontwikkelingen gaan snel, heel snel. We laten onze gedachten wel eens gaan over waar we met z’n allen over 10 jaar staan. Als zoveel mensen nú al bereid zijn hun heilige koe met elkaar te delen, waar houdt het dan op? Wij denken dat we pas het topje van de ijsberg zien. We beginnen nu ons duurste bezit te delen, elkaar meer te vertrouwen, en daarna komt de rest. Wat denk jij over 10 jaar allemaal te delen? Denk jij ook dat je je buurtgenoten meer gaat vertrouwen, en makkelijker gaat samenwerken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

About David Demper

Bestudeert en praktiseert de deeleconomie. Verhuurder van het eerste uur, en ondertussen enthousiast aanjager van de deeleconomie en de social media binnen SnappCar. Verder? Roadtrips. En surfen.

Categorie

Nieuws, SnappCar Nieuws

Tags

, , , ,