16 september 2013

SnappCar zoekt Toppers!

Waarschijnlijk heb je het wel gemerkt: SnappCar groeit heel hard. Er komen vaak tientallen verhuurders per dag bij, en we willen natuurlijk niet ophouden met ontwikkelen. Kortom: het team is snel aan het groeien. Misschien zit jij, of รฉรฉn van jou vrienden, binnenkort wel bij ons op kantoor!

Iedereen is welkom om te solliciteren, maar we zouden het geweldig vinden als we iemand vinden die al enthousiast is over de site, en er graag met ons verder aan wil bouwen. Waar zijn we naar opzoek? Ten eerste developers, een boel developers in verschillende disciplines (mobiel, front-end, back-end etc). Verder zijn we opzoek naar een online marketeer en commercieel talent. Zit er niks voor jou bij maar lijkt het je geweldig mee te werken aan SnappCar? schroom niet om ons even een mailtje te sturen, we zijn altijd opzoek naar talent en enthousiasme.

Meer informatie: ย bekijk onze vacaturepagina

Join the conversation! 1 Comment

  1. […] De snelle groei zorgt er ook voor dat het team snel aan het uitbreiden is. Wil jij met ons meebouwen? Kijk even hier! […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

About David Demper

Bestudeert en praktiseert de deeleconomie. Verhuurder van het eerste uur, en ondertussen enthousiast aanjager van de deeleconomie en de social media binnen SnappCar. Verder? Roadtrips. En surfen.

Categorie

Community, Nieuws, SnappCar Nieuws

Tags

, , , , , , , ,