SnappCar Blog

Durf jij 10 dagen je autosleutels in te leveren?

 Misschien heb je er wel eens van gehoord: Low Car Diet. Het idee is dat topbestuurders 10 dagen hun autosleutels inleveren, om het goede voorbeeld te geven. Dit is natuurlijk slechts het voorbeeld: iedereen kan de uitdaging aangaan, en 10 dagen ervaren hoe het is om gebruikt te maken van alternatief vervoer. Je begrijpt: wij vinden het een geweldig initiatief, omdat we ervan overtuigd zijn dat er veel te veel auto’s in Nederland zijn, en delen veel leuker is.

Hoe gaat het in zijn werk? Op de dag van de duurzaamheid, op 10-10, lever je je autosleutels in. 10 dagen lang ga je vervolgens ervaren hoe het is om gebruik te maken van fiets, OV, deelauto, carpoolen etc. het doel is om vele duizenden mensen 10 dagen uit hun eigen auto te krijgen, om ze te laten ervaren hoe gemakkelijk het is om alternatieven te gebruiken.

SnappCar staat natuurlijk volledig achter dit initiatief, en gaan de topbestuurders helpen de toekomst te ervaren, en de omslag naar duurzame mobiliteit te maken. We geven deze week 10 topbestuurders een dag een elektrische Tesla S deelauto mee, en gaan hun ervaringen filmen. Binnkort online, stay tuned! Verder helpt SnappCar Business bedrijven deze 10 dagen om hun de auto’s binnen het bedrijf vele malen efficiënter te gebruiken, door met elkaar te delen.

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: