SnappCar Blog

21 September: Burendag!

Burendag staat in het teken van samenwerken en mensen uit de buurt ontmoeten. In het kader hiervan organiseert SnappCar  samen met Thuisafgehaald.nl op 21 september een rondleiding door het mooie Utrecht. Dit is een leuke gelegenheid om andere SnappCar deelnemers te leren kennen, en om meer te weten te komen over Thuisafgehaald en over de stad!

De rondleiding zal beginnen om 14.30 uur bij de Dom, en zal ons leiden langs mooie, onontdekte plekjes in de Utrechtse binnenstad. En, wie weet, ook langs één of twee verrassingen…! Rond 16.30 zal de rondleiding eindigen met een borrel in Café Marktzicht. De hapjes hierbij zullen worden verzorgd door de Thuiskoks van Thuisafgehaald!

Deelname is kosteloos, en we hebben plek voor maximaal 15 deelnemers vanuit SnappCar, dus wees er snel bij! Je kan je aanmelden via Support@SnappCar.nl.

Wij hebben er nu al zin in, jullie hopelijk ook! Tot dan!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: