SnappCar Blog

Mijlpaal: 2500 auto’s!

De tienduizend-buis
De tienduizend-buis

We hebben vandaag een nieuwe mijlpaal bereikt: er zijn nu 2500 mensen die hun eigen auto delen met buurtgenoten! Dat erg is snel gegaan, want we zijn pas anderhalf jaar online. Wat nog mooier is, is dat de SnappCar community steeds sneller groeit. Doordat we meer bekendheid krijgen, maar ook omdat mensen inzien dat het niet eng is om je eigen auto te delen, maar juist hartstikke leuk.

Ondertussen zijn we ruimschoots het grootste autodeelplatform van Nederland. Hoe dat is gelukt, binnen 2 jaar, met de middelen van een startup? Door niet alles zelf te doen, maar door de kracht van de gemeenschap te gebruiken. Door geen eigen auto’s te kopen en die vervolgens te verhuren, maar door mensen de kans te geven zélf te gaan delen. We geloven er heilig in dat het delen van spullen een natuurlijk iets is. Misschien was het principe van delen een beetje ondergesneeuwd in de consumptiemaatschappij, maar het is terug. Het enige wat we hebben hoeven doen om deze natuurlijke drive in mensen los te maken, is een platform te bieden. Daar worden we heel erg blij van!

3 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: