De tienduizend-buis

De tienduizend-buis

We hebben vandaag een nieuwe mijlpaal bereikt: er zijn nu 2500 mensen die hun eigen auto delen met buurtgenoten! Dat erg is snel gegaan, want we zijn pas anderhalf jaar online. Wat nog mooier is, is dat de SnappCar community steeds sneller groeit. Doordat we meer bekendheid krijgen, maar ook omdat mensen inzien dat het niet eng is om je eigen auto te delen, maar juist hartstikke leuk.

Ondertussen zijn we ruimschoots het grootste autodeelplatform van Nederland. Hoe dat is gelukt, binnen 2 jaar, met de middelen van een startup? Door niet alles zelf te doen, maar door de kracht van de gemeenschap te gebruiken. Door geen eigen auto’s te kopen en die vervolgens te verhuren, maar door mensen de kans te geven zรฉlf te gaan delen. We geloven er heilig in dat het delen van spullen een natuurlijk iets is. Misschien was het principe van delen een beetje ondergesneeuwd in de consumptiemaatschappij, maar het is terug. Het enige wat we hebben hoeven doen om deze natuurlijke drive in mensen los te maken, is een platform te bieden. Daar worden we heel erg blij van!

Join the conversation! 3 Comments

  1. […] Nederland haalden we een week geleden een mijlpaal: meer dan 2500 mensen verhuren er nu hun eigen auto. Uit onderzoek blijkt dat รฉรฉn gedeelde auto […]

    Beantwoorden
  2. […] niet heel lang geleden bereikten we een mijlpaal: 2500 Nederlanders verhuurden hun eigen auto via SnappCar. We […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

About David Demper

Bestudeert en praktiseert de deeleconomie. Verhuurder van het eerste uur, en ondertussen enthousiast aanjager van de deeleconomie en de social media binnen SnappCar. Verder? Roadtrips. En surfen.

Categorie

Community, Nieuws, SnappCar Nieuws