Nieuwe lente, nieuwe blog • SnappCar Blog
SnappCar Blog

Nieuwe lente, nieuwe blog

De deeleconomie maakt elke dag sprongen vooruit, jullie hebben een boel te vertellen en wij ook. Tot voor kort bleven die verhalen op de achtergrond. Niet meer! Want we zijn weer hard aan het bloggen.

We gaan hier onze gedachten spuien en jullie op de hoogte houden van de deeleconomie. Verder geven we jullie graag een inkijkje in waar we ons nou eigenlijk mee bezig houden, naast het bouwen van de site. Zo hebben we een stichting opgericht om de deeleconomie te promoten, en is Karel aan de slag om ook bedrijven aan het delen te krijgen. Verder horen wij, en andere leden, ook graag jullie verhalen, zoals het verhaal dat Jorijn met ons deelde.

Heb jij een leuke ervaring, een goed verhaal, een idee of nieuws dat  je wilt delen? Blog met ons mee! Stuur even een mailtje naar  team@snappcar.nl.

Veel leesplezier!

3 reacties

Laat je horen :)

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

%d bloggers liken dit: