SnappCar Blog

Nieuwe lente, nieuwe blog

De deeleconomie maakt elke dag sprongen vooruit, jullie hebben een boel te vertellen en wij ook. Tot voor kort bleven die verhalen op de achtergrond. Niet meer! Want we zijn weer hard aan het bloggen.

We gaan hier onze gedachten spuien en jullie op de hoogte houden van de deeleconomie. Verder geven we jullie graag een inkijkje in waar we ons nou eigenlijk mee bezig houden, naast het bouwen van de site. Zo hebben we een stichting opgericht om de deeleconomie te promoten, en is Karel aan de slag om ook bedrijven aan het delen te krijgen. Verder horen wij, en andere leden, ook graag jullie verhalen, zoals het verhaal dat Jorijn met ons deelde.

Heb jij een leuke ervaring, een goed verhaal, een idee of nieuws dat  je wilt delen? Blog met ons mee! Stuur even een mailtje naar  team@snappcar.nl.

Veel leesplezier!

3 reacties

Laat je horen :)

  • Ik ben nieuw op Snappcar en na 3 keer verhuur van mijn wagen helemaal om!
    Wat een gemak, duidelijk, lekker goedkoop voor huurders en goed voor de buurt bewoners die geen auto bezitten.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: