De Balie in Amsterdam was gisteren het epicentrum van de Nederlandse Deeleconomie. 50 Startups, onderzoekers en Ouishare verzamelden zich voor een dag vol energie en inspiratie. Eén ding had iedereen in de zaal gemeen: passie voor het bouwen van de nieuwe economie.

ShareNl

En hoe kunnen we dat beter doen dan door samen te werken? Als startups kunnen we een boel van elkaar leren, de overheid overtuigen van het belang van de deeleconomie en nieuwe startups helpen. Daarom hebben Peerby, Thuisafgehaald, Konnektid en Snappcar ShareNL  opgericht, een stichting die de Nederlandse deeleconomie bij elkaar gaat brengen. Gister was de officiële launch, nu gaan we hard aan de slag om een mooi platform te bouwen. Op de hoogte blijven? Registreer je alvast, dan krijg je een mailtje als we live gaan.

 

 

 

Join the conversation! 1 Comment

  1. […] in waar we ons nou eigenlijk mee bezig houden, naast het bouwen van de site. Zo hebben we een stichting opgericht om de deeleconomie te promoten, en is Karel aan de slag om ook bedrijven aan het delen te […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

About David Demper

Bestudeert en praktiseert de deeleconomie. Verhuurder van het eerste uur, en ondertussen enthousiast aanjager van de deeleconomie en de social media binnen SnappCar. Verder? Roadtrips. En surfen.

Categorie

Deeleconomie, Nieuws, SnappCar Nieuws

Tags

, ,