SnappCar Blog

Launch ShareNL in De Balie.

De Balie in Amsterdam was gisteren het epicentrum van de Nederlandse Deeleconomie. 50 Startups, onderzoekers en Ouishare verzamelden zich voor een dag vol energie en inspiratie. Eén ding had iedereen in de zaal gemeen: passie voor het bouwen van de nieuwe economie.

ShareNl

En hoe kunnen we dat beter doen dan door samen te werken? Als startups kunnen we een boel van elkaar leren, de overheid overtuigen van het belang van de deeleconomie en nieuwe startups helpen. Daarom hebben Peerby, Thuisafgehaald, Konnektid en Snappcar ShareNL  opgericht, een stichting die de Nederlandse deeleconomie bij elkaar gaat brengen. Gister was de officiële launch, nu gaan we hard aan de slag om een mooi platform te bouwen. Op de hoogte blijven? Registreer je alvast, dan krijg je een mailtje als we live gaan.

 

 

 

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: