het oude Fordje

het oude Fordje

De eerste SnappCar die ik huur is een oude rode Ford uit 1995. Ik zet een handtekening, draai de sleutel in het contact en rijd de weg op. Eindelijk heb ik de mogelijkheid om van de IKEA wat dingen naar huis te vervoeren. Lekker gemaakt door de geur van Zweedse zalm en patat besluit ik op de terugreis langs de McDrive te gaan. Zo geniet ik ook nog eens van de luxes die normaal alleen voor autobezitters zijn weggelegd.

Eenmaal aangekomen bij de kassa werpt de medewerker een blik op het affiche dat op de achterruit is geplakt. “17,50 per dag? Is dat echt waar?!” Ik vertel hem dat ik inderdaad rij in de auto voor nog geen €20. Direct wordt een collega aangesproken en op de zojuist voor hun neus verschenen leasebak gewezen. Een derde collega is geïnteresseerd en al gauw is men achter de balie volledig op de hoogte van SnappCar.nl. Als dank voor de tip krijg ik zelfs een extra grote patat mee 🙂

Al met al iets dat ik zeker kan aanraden. Of dat nu het huren van een SnappCar is, als verhuurder je ramen beplakken of een keer de McDrive binnenrijden in iemand anders zijn auto. Doe er je voordeel mee!

Jorijn Smit

Jorijn, bedankt voor je leuke gastblog! Om nog even terug te komen op de stickers: we hoorden hier veel positieve reacties over en ook  op facebook bleek dat mensen graag hun auto wilden promoten. We hebben met een boel leden gebeld, en samen bekeken wat we het beste kunnen gaan aanbieden. Over een paar weken krijgt iedereen een mail om promospullen te bestellen!

Join the conversation! 1 Comment

  1. Mijn Suzuki Baleno is zelfs verkocht met hulp van SnappCar. De huurster toonde interesse om de auto te kopen, en door meermalen via SnappCar te huren, kon ze de auto veel beter beoordelen dan met een enkele proefrit. – Nog een onvermoed voordeel van SnappCar.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Community