27 maart, 12 uur in de middag. Morgen is de laatste zonnige dag na twee heerlijke zonnige weken. Om hiervan te profiteren heb ik twee dagen vrij genomen en ben ik op zoek naar een cabrio om deze dag optimaal te kunnen beleven.

Na teleurgesteld te zijn door het zeer prijzige aanbod van reguliere autoverhuurders kwam ik voor de eerste keer op de site van SnappCar terecht. Registreren was een fluitje van een cent en ik kon direct een sportief cabriootje huren. Binnen een uur reactie van de verhuurder dat ik de volgende dag van zijn dakloze auto kon genieten. De rit zelf was heerlijk en zonder probleem, behalve dan dat mijn reisgenoot zich vergeten was in te smeren en vandaag met een rood gezicht rondloopt. Door het gemak, het uitgebreide aanbod en de zeer voordelige prijs kan ik iedereen aanraden van van SnappCar gebruik te maken!

Daan

Mooi om te horen dat je zo enthousiast bent Daan!  En dan te bedenken dat de zomer er nog aan moet komen… 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Community